terhesség szülés szülésfelkészítő tanfolyam

Mit mondanak azok, akik már meghallgatták
a szülésfelkészítő tanfolyam anyagait?

"Rászántam ezt az összeget, mivel belehallgattam az előzetesekbe és megtetszett. Megmondom őszintén, a tanfolyam rengeteg információt tartalmazott, sőt talán még többet is a kelleténél. Nem maradtak bennem kérdések..."

Dalma
Budaörs

 

"Az internetes verziót választottam, mert számomra egyszerűbb volt, és árban is kedvezőbb. Jól ki van alakítva és egyszerűen használható."

Csilla
Fertődszentmikós

 

"Első gyermekem születése előtt elvégeztem egy hagyományos szülésfelkészítő tanfolyamot. Most 2. gyermekemet várom, és 27 hetesen vettem meg ezt a tanfolyamot. Meg kell mondanom, ég és föld! Számomra azért hiteles, mert rengeteg orvos, és főorvos van benne. Tudom Nektek ajánlani!"

Dobosné Zuzsa
Pécs

 

"Tényleg sokat segített ez a sok infó. A nőgyógyászomnak képtelenség lett volna ennyi kérdést feltenni."

Judit
Budapest

 

"Babi néni!
Nagyon szépen köszönöm a hasznos információkat, amit a Tökéletes Szülés Titkai tanfolyamból megtudtam. A szülésem problémamentes volt, Patrik már 3 hetes.
Nagy kár, hogy nincs egy tanfolyam a szülést követő időszakra is."

Orsolya
Kecskemét

 

"Azért féltem tőle, mert nagyon olcsónak tünt és kerestem az apróbetűt. Ennyi orvos, szakember - ennyi pénzért. Lehetetlennek tünt. Rávettem magam és megrendeltem. NEM CSALÓDTAM! Tényleg azt tartalmazta a csomag, ami a honlapon le volt írva. Ráadásul nagyon igényes mind a borító, mind a lemezek kialakítása. Jó vétel volt. Ajánlom mindenkinek!"

Dr. Kozma Ilona
Budapest

 

"Korábban már megvásároltam egy másik tanfolyamot is, ami valamivel olcsóbb volt.
Azután Babi néni szülésfelkészítőjét is beszereztem, már csak a résztvevő orvosgárda miatt is. Osztom a véleményt, ez Magyarországon tényleg egyedülálló"

Zakarné Gabi
Győr

 

"Köszönöm Babi néni!
Ma érkezett a csomag, és rögtön bele is kezdtem.
Az első 2 lemezig jutottam még csak el, de nagyon tetszik. Alig várom, hogy hazaérjen a férjem, hogy meghallgassuk együtt a papás lemezt."

Bárdos Tamásné
Keszthely

 

"Kár, hogy nem volt korábban...
Én másfél éve szültem, és nem találtam még hasonlót sem. Most a barátnőm 11 hetes, neki rendeltem meg. Azt mondta, el van ragatdatva, ennél praktikusabb szülinapi ajándékot nem is találhattam volna neki."

Zizi
Debrecen

 

 
 
Copyright (c) 2009-2010. Adómonitor-tax Kft. www.szulesfelkeszitotanfolyam.hu